Chromebook kopen in plaats van reguliere laptop

Chromebook

ChromebookVeel studenten zitten niet te wachten op een veel te dure laptop, het studeren is namelijk al duur genoeg. Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht voor Google, je kunt namelijk kiezen voor een zogeheten Chromebook.

Wat is een Chromebook eigenlijk?

Een Chromebook is een laptop of tablet met Linux OS en Chrome OS. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën worden deze apparaten gebruikt om veel taken uit te voeren middels de Google Chrome-browser waar de toepassingen en de gegevens in de cloud zullen bestaan.

Chromebook kopen is geen gek idee, de laptop heeft een prima batterij die het voor de gebruikers mogelijk maakt om de laptop heel de dag door te gebruiken. Net als andere merklaptops is Chromebook verkrijgbaar in verschillende formaten, merken en prijzen.

Voorbeelden van een Chromebook

Een aantal voorbeelden van de Chromebook-merken zijn Google Pixelbook, Asus Chromebook Flip, Samsung Chromebook Pro, Dell Chromebook 11, Acer Chromebook 15, Acer Chromebook R11, HPChromebook 14 en HP Chromebook 13. Door hun brede aanbod van producten en functies die tegemoetkomen aan de huidige technologie en eisen, wordt Chromebook beschouwd als een van de beste laptopmerken ter wereld.

Dit is echt een merk wat is gericht op de mensen die zoeken naar een prima laptop voor een lage prijs. Heb je een laptop nodig die meer kan dan alleen Word en andere standaard taken dan is het toch handig om voor een krachtigere te kiezen. Deze hebben vaak een net iets betere processor. Echter is een Chromebook prima voor de gemiddelde student.