Mobiel pinnen, de toekomst?

Het is niet zo raar dat er steeds meer bedrijven zijn die inspelen op mobiel pinnen. De kans is namelijk groot dat dit echt de standaard zal worden voor in de winkel. Je kunt als ondernemer natuurlijk een pinautomaat aanschaffen voor je bedrijf als je betalingen via pin wilt gaan accepteren, dat kan bij Paqar.nl

Door mobiel pinnen is het mogelijk geworden om op een eenvoudige wijze betalingen te ontvangen, zonder dat je in de buurt hoeft te zijn van een bepaald centraal punt.  Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk voor de bedrijven die vaak onderweg zijn om op een andere locatie betalingen te innen voor het bedrijf.

Handig voor ondernemers

Een mobiel pinapparaat is met name bedoelt voor de kleine en middelgrote ondernemers die graag op een eenvoudige manier betaald willen worden. Ook wanneer je veel onderweg bent of bij klanten aan huis komt zal je door middel van mobiel pinnen altijd weer je betalingen op je rekening kunnen laten storten. Hierdoor is het niet meer nodig om met grote hoeveelheden contant geld op zak te lopen, dit maakt het echt een stuk veiliger.

Voordelen

Een ander voordeel van een mobiele pinapparaat is het feit dat je hem super makkelijk mee kunt nemen. Hij is namelijk zo klein dat je hem gewoon mee kunt nemen in je broekzak. De batterij gaat over het algemeen voor 500 transacties mee. Dit is natuurlijk meer dan genoeg voor jouw bedrijf. Is hij nu toch leeg? Dan kun je hem eenvoudig opladen met een micro usb kabel. Dit is echt de toekomst als het aankomt op betalingen!